top of page

Gruppo

Pubblico·18 membri

Goal 2 Online Subtitrat Hd 720p


Goal 2 online subtitrat hd 720p
Goal 2 este un film de dramă din 2007, regizat de Jaume Collet-Serra, care continuă povestea lui Santiago Munez, un fotbalist talentat care ajunge să joace pentru Real Madrid. Filmul este disponibil online subtitrat în limba română, la o calitate HD de 720p.


Povestea filmului
Santiago Munez (Kuno Becker) este tentat să părăsească Newcastle United pentru a se alătura Real Madrid, echipa visurilor sale. El acceptă oferta și se mută în Spania, unde este reunit cu prietenul său Gavin Harris (Alessandro Nivola), care este și el transferat la Real Madrid. Santiago se bucură de succesul său pe teren, dar se confruntă cu provocări personale și profesionale. El trebuie să concureze pentru un loc în echipă cu jucători de top, să se adapteze la o nouă cultură și să își mențină relația cu logodnica sa Roz (Anna Friel), care rămâne în Anglia pentru a-și continua cariera de asistentă medicală. Santiago descoperă și că are un frate vitreg pe nume Enrique (Leonardo Guerra), care locuiește în Madrid cu mama sa biologică (Elizabeth Peña). Santiago încearcă să își cunoască familia și să îi ajute pe Enrique să își îndeplinească visul de a deveni fotbalist.


Download: https://byltly.com/2w4qIW


Recenzii și premii
Goal 2 a primit recenzii mixte din partea criticilor și a publicului. Unii au apreciat performanțele actorilor, scenele de fotbal și coloana sonoră, în timp ce alții au criticat scenariul, regia și lipsa de realism. Filmul are o notă de 5.9 pe IMDb și de 27% pe Rotten Tomatoes. Goal 2 a fost nominalizat la Premiul Goya pentru cel mai bun sunet și la Premiul Imagen pentru cea mai bună actriță secundară (Elizabeth Peña). Filmul a avut un succes moderat la box office, adunând 18 milioane de dolari la nivel mondial. Goal 2 este al doilea film din trilogia Goal, care include și Goal! The Dream Begins (2005) și Goal! III: Taking on the World (2009).


Cum să vizionezi filmul online
Dacă vrei să vezi Goal 2 online subtitrat hd 720p, poți accesa unul dintre următoarele site-uri:


  • [FSonline]: Aici poți viziona filmul gratuit, fără înregistrare, cu subtitrare în română.  • [JustWatch]: Aici poți compara prețurile și disponibilitatea filmului pe diferite platforme de streaming, precum Netflix, HBO Go, Amazon Prime Video etc.

Sper că ți-a plăcut acest articol și că te vei bucura de filmul Goal 2 online subtitrat hd 720p. Dacă ai întrebări sau sugestii, nu ezita să mă contactezi. Te mai aștept pe site-ul meu pentru alte articole interesante despre filme și seriale.
Info

Ti diamo il benvenuto nel gruppo! Qui puoi entrare in contat...
bottom of page